O nama

Šta je Avantura servis?

Avantura Servis je sportsko udruženje koje za manje ili srednje grupe organizuje:

-sportsko-rekreativne aerobne programe outdoor i indoor tipa (boot camp, igre bez granica, zabane olimpijade)
-avanturističke rekreativne aktivnosti (vožnje čamcima, kajacima, džipovima, traking ekspedicijama i zabavnim trkama po neistraženim ili slabo prolaznim predelima) i
-avantururističke scenario igre u prirodi, s rešavanjem zadataka tipa: potrage, pucačkih strikeball igara, orjentacije, savladjivanja prepreka zabavnih nadmetanja itd

Šta je misija Avantura servisa?

U današnje vreme postaju sve očiglednije rekreativne potrebe modernog čoveka. Boravak u prirodi i rekreacija pomažu čoveku da olakša poteškoće koje mu donosi savremeni način života i rada. Za oporavak organizma, nučno je dokazano, korisniji je aktivni odmor od pasivnog. Kao rezultat naših programa će biti oslobadjanje pritiska i tenzija koje okružuju današnjeg čoveka u svakodnevnom životu.Naša misija je da učesnicima po veoma pristupačnim cenama pružimo neverovatne doživljaje i avanture, kroz igre i miks sportskih aktivnosti, koje su sasvim drugačije od uobičajene rekreacije.

Od kada postojimo?

Od osnivanja 2007. godine grupa zaljubljenika u sportsko-rekreativne i ekstremne aktivnosti odlučila je da stapanjem više sportova i aktivnosti, osmišljava i kreira različite avanturističke sadržaje. Naše sadržaje organizujemo u prirodi na atraktivnim prostorima kroz različite: programe, kampove, izlete, igre i scenarija.

Naši programi idealani su za firme koje žele da motivišu i nagrade svoje zaposlene, provere njihove sposobnosti u neočekivanim situacijama ili oslobode “menadžerskog stresa” kojom su izložene osobe na kojima počiva velika doza odgovornosti kako za firmu tako i za njene zaposlene.

U koje svrhe služe naši programi?

Progami Avantura Servisa su idealni za:

• redovnu sportsku rekreaciju kao aerobni programi
• team building vaših zaposlenih
• rekreativni izlet sa vašim društvom
• zabavni izlet vašeg razreda ili škole
• rodjendanske zabave
• porodične i lične treninge

 

 


by